3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Smile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.



Beast (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baltasar Kormákur | Cast: Idris Elba, Iyana Halley, Leah Jeffries, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
De Amerikaanse dokter Nate Samuels is onlangs zijn vrouw verloren. Om dit grote verdriet te verwerken, besluit hij met zijn twee tienerdochters naar Zuid-Afrika te gaan, naar de plek waar hij ooit zijn vrouw ontmoette. Ze gaan er naar een reservaat waar ze helaas achternagezeten worden door een bloeddorstige leeuw die duidelijk wil maken dat er maar één de baas is op de savanne.



Nightcrawler (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dan Gilroy | Cast: Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, Rene Russo, e.a. | Te huur via: o.a. Pathé Thuis
Lou komt moeilijk aan werk door de crisis. Hij verdient zijn geld met de verkoop van gestolen bouwmaterialen. Als hij op een nacht een cameraploeg een ongeluk ziet filmen komt de ambitieuze Lou tot een idee. Hij koopt een camera en zoekt de straten af naar ellende om te filmen en te verkopen als nieuws. Hoe heftiger de beelden, hoe meer geld hij kan verdienen. Dit gaat van kwaad tot erger.



NieuwsFilm

meest populair