4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

4 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Filmtips voor jou: ontdek ook het geweldige aanbod van deze populaire streamingdienst.

HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en vier films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Kong: Skull Island (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Vogt-Roberts | Cast: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, e.a. | Kijk direct
Vlak na de Vietnamoorlog, weet avonturier Bill Randa het voor elkaar te krijgen om een missie op te zetten naar een onbekend eiland in de Stille Oceaan. Zijn team bestaat uit wetenschappers, soldaten en medeavonturiers. Met succes weet de groep het eiland te vinden. Zonder te weten betreden zij echter domein van de mythische reusachtige gorilla Kong.



The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a. | Kijk direct
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit de hulp in te roepen van bekende paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij ontdekken al snel dat een kwade demon de oorzaak is van alle ellende.



Sicario (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, e.a. | Kijk direct
Kate, een stoere en integere agente, werkt voor de FBI. Na een inval bij een drugskartel, moet ze naar het hoofdkantoor komen. Ze wordt gerekruteerd voor een undercoveroperatie tegen een Mexicaanse drugsbaas. Deze missie blijkt alleen veel schimmiger en gevaarlijker dan gedacht en stelt haar moraal flink op de proef.



Cloud Atlas (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lilly Wachowski, Lana Wachowski en Tom Tykwer | Cast: Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, e.a. | Kijk direct
Zes verhalen uit verschillende tijden zijn met elkaar verbonden vanwege de gevolgen van handelingen op elkaars leven in het verleden, heden en toekomst. Het eerste verhaal speelt zich rond 1850 af, het laatste verhaal honderden jaren in de toekomst.



NieuwsFilm

meest populair