Komen de Sinister Six naar 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'?

Komen de Sinister Six naar 'Spider-Man: Beyond the Spider-Verse'?

Concept art van Across the Spider-Verse lijkt erop te duiden dat het superschurkenteam in elk geval bestaat.

Er zijn maar weinig animatiefilms die visueel zo indrukwekkend zijn als die in Sony's Spider-Verse-films, en de lat werd deze zomer door Spider-Man: Across the Spider-Verse nóg hoger gelegd.

De film duurde weliswaar 2,5 uur, maar het schijnt dat er genoeg dingen uit zijn gelaten. Dit is te zien op een stuk concept art, waarin het idee wordt gepresenteerd van een wereld waarin Spider-Man niet bestaat en overheerst wordt door Spidey's voornaamste schurken: de Sinister Six.

Sinistere zes
Concept-ontwerper Aymeric Kevin deelde via zijn Instagram-account een aantal concepten van hoe die wereld eruit zou hebben gezien. Met daarbij de volgende tekst:

"Dit is een vroeg concept van een wereld zonder Spider-Man die door de Sinister Six wordt overheerst."

Maar wanneer?
De vraag is nu of de groep schurken uiteindelijk zijn opwachting zal maken in trilogie-afsluiter Spider-Man: Beyond the Spider-Verse.


Daarnaast heeft Sony al langere tijd het verlangen om een live-action film te maken over de schurkengroep. Op de Blu-ray van Spider-Man: Far From Home zei producent Amy Pascal daar nog het volgende over: "Deze schurken die we in dit universum hebben, maken ook onderdeel uit van de Sinister Six. Het kan goed zijn dat we daar iets mee gaan doen."

Beyond
Spider-Man: Beyond the Spider-Verse staat op de planning voor 2024, maar dit zou door allerlei factoren wel eens een jaar later kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair