Meg Ryan vertelt wat haar kinderen vinden van haar befaamde orgasme-scène

Meg Ryan vertelt wat haar kinderen vinden van haar befaamde orgasme-scène

Xxe grappig genoeg vanmorgen om te laten weten dat hij momenteel in New York is. Helemaal bijzonder is dat zijn hotel

Het is een scène die de bekende actrice Meg Ryan nog altijd achtervolgt: de restaurantscène uit When Harry Met Sally (1989). In een nieuw interview vertelt de Hollywoodster wat haar kinderen vinden van dit iconische filmmoment van hun moeder.

In de film doet Ryans personage Sally net of ze klaarkomt terwijl ze zit te eten in een delicatessenzaak met Billy Crystals Harry. Voor de kinderen van Ryan een nogal ongemakkelijke scène.

Ongemak aan de lijn
"Mijn zoon belde me grappig genoeg vanmorgen om te laten weten dat hij momenteel in New York is. Helemaal bijzonder is dat zijn hotel recht tegenover die zaak zit", vertelt Ryan.

"Mijn dochter was bij mij en we hadden hem op de speaker staan. Mijn kinderen zeiden allebei dat ze een 'uniek moment van schaamte' ervaarden", vervolgt ze.

Plek des onheils
Ryan zegt dat ze nog vaak wordt herinnerd aan haar - toch wel iconische - scène, bijvoorbeeld in interviews. Maar ook in de zaak zelf is er een verwijzing naar When Harry Met Sally te vinden.



"Het blijkt dat er in de zaak een pijl is die het desbetreffende tafeltje aanwijst waaraan ik die scène speelde", vertelt de actrice. "Ik vraag me af of ze de juiste hebben".

NieuwsFilm

meest populair