Krijgt dit enorme 'Harry Potter'-succes nu al een vervolg?

Krijgt dit enorme 'Harry Potter'-succes nu al een vervolg?

En nee, het gaat hier niet om een film of een boek maar om de populaire laatste game

Harry Potter blijft een van de geliefdste franchises ter wereld. De boeken waren een weergaloos succes, de films waren allen kaskrakers en er komt nu ook een nieuwe serie aan. Daar blijft het echter niet bij.

Nog niet zo heel lang geleden kwam het Harry Potter-videospel Hogwarts Legacy uit. In de game kruip je in de huid van een student, die in de 19e eeuw naar Zweinstein gaat. De student die je speelt is echter de sleutel tot een oud geheim dat de tovenaarswereld bedreigt.

Ontvangst
Het videospel werd erg goed ontvangen en werd enorm veel verkocht. Er is nu dan ook goed nieuws voor de gamers onder ons, want op sociale media laat de bekende MyTimeToShineHello weten dat er nu al aan een vervolg wordt gewerkt.

De bekende Twitter-'scooper' zit er niet vaak naast en ook dit idee klinkt zo gek nog niet. Hogwarts Legacy is de populairste game van het jaar. Toen deze in februari uitkwam werden er binnen twee weken al meer dan 12 miljoen spellen verkocht.

Meer
Daar blijft het niet bij. Toen het spel ook beschikbaar was voor de oudere gamecomputers werd in mei zelfs de magische grens van 1 miljard dollar overschreden. Aanstaande november zal Hogwarts Legacy ook verkrijgbaar zijn op Switch.



Er wordt op dit moment eveneens gewerkt aan een documentaire over het spel, waarin gamestudio Avalance Software zich uitlaat over het hele proces. De kans is tamelijk groot dat we dan meer details over een eventueel vervolg te horen krijgen.

NieuwsFilm

meest populair