De Netflix-film van Wes Anderson (Asteroid City) wordt keigoed ontvangen

De Netflix-film van Wes Anderson (Asteroid City) wordt keigoed ontvangen

De geliefde regisseur heeft met zijn korte film weer een pareltje te pakken

Regisseur Wes Anderson staat natuurlijk bekend om zijn grote successen als The Grand Budapest Hotel en zijn onlangs uitgekomen Asteroid City. Ook zijn nieuwe korte film The Wonderful Story of Henry Sugar wordt razend goed ontvangen.

Slechts 3 maanden na de release van zijn nieuwste speelfilm Asteroid City komt Anderson alweer met een nieuw pareltje aanzetten: de korte film The Wonderful Story of Henry Sugar. De film krijgt op de website Rotten Tomatoes dan ook enkel positieve reacties.

Een perfecte score
Momenteel heeft de film een score van maar liefst 100% op de 'Tomatometer'. Dat betekent dat alle recensenten op de website een positieve reactie hebben gegeven op de film.

Zo wordt de film onder andere "de meest charmante en luchtige film" en "een korte maar volkomen bevredigende traktatie" genoemd. De 39 minuten durende film wordt geprezen om zijn charme, lieflijkheid en prachtige visuele beelden.

Dahl en Anderson
The Wonderful Story of Henry Sugar is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roald Dahl. Het verhaal gaat over de rijke Henry Sugar, die leert over het bestaan van een goeroe die kan kijken zonder zijn ogen te gebruiken. Henry probeert zichzelf deze skill aan te leren om vals te kunnen spelen bij gokspelletjes.



The Wonderful Story of Henry Sugar is vanaf 27 september te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair