Intense nieuwe trailer 'The Exorcist: Believer' ontketent pure angst

Intense nieuwe trailer 'The Exorcist: Believer' ontketent pure angst

Het kwaad slaat weer toe in de angstaanjagende nieuwe trailer van 'The Exorcist: Believer'.

Universal Pictures heeft zojuist de tweede volledige trailer van de nieuwe horrorfilm The Exorcist: Believer uitgebracht. Als de eerste trailer je niet overtuigde dat dit een waardig vervolg op de 50 jaar oude klassieker kan worden, dan zou deze trailer hier zomaar in kunnen slagen.

Ellen Burstyn keert voor het eerst sinds William Friedkins originele film terug in de rol van Chris MacNeil. Wat er vijf decennia geleden met haar dochter Reagan gebeurde, heeft haar voorgoed veranderd. Nu wordt ze opnieuw geconfronteerd met het kwaad.

Synopsis
De synopsis van de film luidt als volgt: Sinds de dood van zijn zwangere vrouw bij een aardbeving in Haïti 12 jaar geleden heeft Victor Fielding (Leslie Odom, Jr.; One Night in Miami, Hamilton) hun dochter Angela (Lidya Jewett, Good Girls) alleen grootgebracht.

Maar wanneer Angela en haar vriendin Katherine (nieuwkomer Olivia O'Neill) in het bos verdwijnen, om drie dagen later terug te keren zonder herinnering aan wat er met hen is gebeurd. Dit ontketent een reeks gebeurtenissen die Victor zullen dwingen het dieptepunt van het kwaad te confronteren en, in zijn angst en wanhoop, op zoek te gaan naar de enige levende persoon die zoiets eerder heeft meegemaakt: Chris MacNeil.

Binnenkort
De film is geregisseerd door David Gordon Green, die verantwoordelijk is voor de recente Halloween-trilogie. Het is ook de bedoeling dat hij met The Exorcist: Believer een nieuwe trilogie aftrapt.


Vanaf 12 oktober is The Exorcist: Believer in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair