Hoe is het nu met die Matrix-babe uit 'The Matrix Reloaded'?

Hoe is het nu met die Matrix-babe uit 'The Matrix Reloaded'?

Hoe staat er nu voor met supermodel en actrice Monica Bellucci?

De Italiaanse Monica Bellucci heeft tot nu toe al een veelzijdige carrière achter de rug. Ze is namelijk een uitblinker in twee verschillende werkvelden; de modellen- en de filmwereld. Hoe is het nu met haar gesteld?

In 2003 trok Bellucci veel bekijks met haar rol als Persephone in de The Matrix-films, maar voor deze Hollywoodproducties speelde ze voornamelijk in Franse en Italiaanse producties.

Carrière
Bellucci begon al op haar zestiende met modellenwerk. Hierdoor was ze op jonge leeftijd al zeer succesvol en bracht haar werk haar de hele wereld over. Dankzij haar werk kreeg ze ook meerdere kansen in de filmwereld. Zo kreeg ze een rol in Bram Stoker's Dracula nadat Roman Coppola haar op de cover van een Italiaans magazine zag.

In de jaren na deze film besloot ze het acteren serieus op te pakken en speelde ze vooral in Italiaanse producties. Omdat de opties in Italië qua film vrij gelimiteerd waren, verhuisde ze naar Parijs. Hier brak ze door met haar rol in de film The Apartment.

Persephone
Begin jaren 2000 keerde Bellucci terug naar Hollywood. Ze trok in 2003 veel aandacht met haar rol als Persephone in The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions. Hieronder zie je een aantal van haar scènes.


Hierna verscheen ze in een aantal grote producties, zoals The Passion of the Christ, Spectre en The Sorcerer's Apprentice..

Toekomstige rollen
Bellucci heeft al flink wat projecten in haar agenda staan. Zo speelt ze de hoofdrol in de miniserie Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti over het leven van Italiaanse fotografe en politieke activist Tina Modotti. Daarnaast verleent ze haar stem aan het personage Cassia Virila in de animatieserie ARK: The Animated Series.



Ze is onlangs ook gecast in een grote rol in Tim Burtons Beetlejuice 2. Ze gaat in dit vervolg de vrouw van Beetlejuice (Michael Keaton) spelen.

NieuwsFilm

meest populair