Een grafstemming op de set van 'Beetlejuice 2'

Een grafstemming op de set van 'Beetlejuice 2'

Een witte kerk en macabere details centraal

Twittergebruikers MadMonsterMag en DomSoloreels delen op Twitter meerdere foto's van de set van Beetlejuice 2. Het vervolg is al jaren in de maak, maar in februari 2022 werd voor het eerst bevestigd dat het project serieus in ontwikkeling is en naar vermoeden is het filmen op 10 mei dit jaar van start gegaan.

Vorige week werd Winona Ryder door de Dailymail gespot als het personage Lydia Deetz. De personage die ze 35 jaar geleden ook belichaamde in Tim Burtons Beetlejuice uit 1988. Oplettende fans van de actrice hadden dit misschien al aan zien komen door een easteregg in de aflevering 'Mall Rats' van seizoen 3 van Stranger Things. In deze aflevering zie je namelijk een exacte replica van de grafsteen uit Beetlejuice in het model van meneer Clarke. Toeval of een knipoog van de Duffer Brothers?

Een huiveringwekkende crypte
Vandaag deelden twittergebruikers MadMonsterMag en Domsoloreels nieuwe foto's van achter de schermen bij de Warner Bros-set. Hierop is geen acteur of actrice te zien, maar een huiveringwekkende crypte en een witte kerk.

Hoewel de kerk niet identiek is aan de kerk in Beetlejuice, lijkt het hier wel erg op. De witte kerk is een belangrijk onderdeel in het model van de stad, gemaakt door Adams (Alec Baldwin) in de eerste film.

'Beetlejuice Goes Hawaiian'
De posts bevestigen ook dat Beetlejuice 2 momenteel wordt gefilmd in Buckinghamshire in het Verenigd Koninkrijk onder de schuilnaam 'Blue Hawaii'. Een slimme verwijzing naar het eerste idee van een vervolg, genaamd 'Beetlejuice Goes Hawaiian', dat nooit geproduceerd werd.

Bekijk hier de foto's.

Zwijgen als het graf
Er is nog geen informatie van de plot van het vervolg vrijgegeven. Wel is bevestigd dat Beetlejuice 2 enkele jaren na de gebeurtenissen in de originele film zal plaatsvinden. Michael Keaton, Winona Ryder en Catherine O'Hara zullen hun rollen uit de eerste film opnieuw spelen en Wednesday- ster Jenna Ortega is gecast als de dochter van Lydia Deetz.

Bekijk hier de foto's.

Betelgeuse, gespeeld door Michael Keaton herrijst 5 september 2024 weer uit zijn graf.

NieuwsFilm

meest populair