De terugkeer van Michael Keaton in 'Beetlejuice 2' blijkt verdediging nodig te hebben

De terugkeer van Michael Keaton in 'Beetlejuice 2' blijkt verdediging nodig te hebben

Het mooie van make-up.

Beetlejuice was een enorm succes en de film is sinds 1988 een klassieker gebleven met een trouwe fanbase. Ondanks dat er lang naar een vervolg werd uitgekeken, lieten fans echter kritische geluiden horen over de terugkeer van Michael Keaton als 'de geest met het meest' voor Beetlejuice 2.

Componist Danny Elfman, bekend van de muziek van o.a. The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride en natuurlijk Beetlejuice (oeps, dat is de derde keer dat we zijn naam noemen) liet in een interview met Deadline weten dat de fans zich geen zorgen hoeven te maken.

Hij lijkt toch al 150-jaar oud
Elfman stelt fans gerust met het feit dat ze het verschil waarschijnlijk niet eens zullen merken.

"Hij zal er niet eens zoveel anders uitzien. Dat is het mooie van de make-up van Beetlejuice. Hij zag er altijd al uit alsof hij 150 was in de eerste film," aldus de componist.

De terugkeer van een fenomenaal team
Tijdens CinemaCon 2023 werd bevestigd dat niet alleen Keaton en Elfman terug zouden keren voor een vervolg van de horrorkomedie maar ook de regisseur Tim Burton maakt een terugkeer. Geruchten beweren dat Winona Ryder weer te zien zal zijn als Lydia Deetz en dat Jenna Ortega haar dochter zal spelen. Grahame-Smith is al meer dan tien jaar als schrijver verbonden aan Beetlejuice 2 en vormt samen met Michael McDowell en David Katzenberg het schrijfteam.

Mocht je nog niet bekend zijn met de geestige grappenmaker, maak dan hier kennis met hem:


Er is nog geen verdere informatie bekend gemaakt over Beetlejuice 2, dus we zullen nog even moeten wachten om te kijken of het vervolg aan de verwachtingen zal voldoen.

NieuwsFilm

meest populair