Komt 'Beetlejuice 2' er eindelijk... dankzij Brad Pitt?

Komt 'Beetlejuice 2' er eindelijk... dankzij Brad Pitt?

Gaan we Michael Keaton na 35 jaar eindelijk weer zien als het gore, iconische personage?

Op 30 maart a.s. is Tim Burtons horror-comedy Beetlejuice alweer 34 jaar oud. En da's ongeveer net zo lang als het aantal jaren dat er gepoogd wordt om een vervolg te maken op de film. Volgens The Ankler lijkt er nu eindelijke serieuze vooruitgang geboekt te worden nu Brad Pitts productiemaatschappij Plan B het project zal produceren.

Daarbij komt kijken dat Michael Keaton zou hebben getekend om terug te keren voor de rol van Beetlejuice en we Winona Ryder opnieuw zullen zien als Lydia Deetz. De opnames zouden naar verluidt zelfs al komende zomer kunnen beginnen. Het wachten is nu echter op een officieel groen licht van Warner Bros.

Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice
Het script van de originele film werd geschreven door Michael McDowell en Warren Skaaren en verfilmd door Tim Burton.

We zagen in Beetlejuice hoe het huis van een spook-koppel wordt overgenomen door een groot aantal trendy New Yorkers. Het koppel huurt daarom een freelance 'bio-exorcist' genaamd Beetlejuice in om de indringers te verjagen.

Het is nog onduidelijk of ook Tim Burton betrokken is bij Beetlejuice 2, maar eigenlijk kán de film bijna niet gemaakt worden zonder zijn medewerking.

NieuwsFilm

meest populair