Algemeen

Gaat Tim Burton met 'Beetlejuice 2' de carrière van Johnny Depp redden?

Dat noem je nou echte vriendschap...

door Arjen Rooseboom om 15:17 in Algemeen
Afgelopen 2020 was niet bepaald het jaar van Johnny Depp. Verloren rechtszaken, verwijderd uit 2 grote filmfranchises en zo goed als zeker op de zwarte lijst van Hollywood. Schrale troost: Zijn fans.

Ondertussen lopen er voor 2021 een aantal hoger beroep aanvragen. Mocht hij er daar eentje van winnen, kan het tij misschien keren. Tot die tijd lijkt het onwaarschijnlijk dat we hem in een rol gaan zien.

SCMP heeft echter uit inside bronnen vernomen dat regisseur Tim Burton, zoals bekend een hele goede trouwe vriend van Depp, de carrière van de acteur nieuw leven wil inblazen door hem te casten voor Beetlejuice 2 in een sappige rol, misschien zelfs wel de titelrol. Dit ondanks het feit dat het laatste bericht over de sequel meldde dat deze 'dood' was.

Risico
Men schijnt nu toch weer voorzichtig vooruitgang te boeken in de voorbereidingen. Sowieso keren dan Michael Keaton en Winona Ryder (een voormalig partner van Depp die hem ook blijft steunen) terug.

Dit wordt dan de 8e samenwerking tussen Depp en boezemvriend Burton met wie hij onlangs nog werd gespot tijdens een etentje in London.

Wel kan het een risico opleveren, want hoeveel negatieve publiciteit gaat dit met zich meebrengen en in hoeverre overschaduwt Depps aanwezigheid het project als geheel? Tenslotte was dát de reden waarom Warner Bros. hem gedwongen liet vertrekken uit Fantastic Beasts.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Beste film nieuws van de week.

milo007

Avatar

Burton en Depp blijft een goed duo.

Overlord

Avatar

Heel goed van Burton, hopelijk is er een studio die hier ook in geloofd anders krijgt Depp alsnog geen kans.

Coola

Avatar

Elke regisseur en film studio zou Johnny Depp moeten (blijven) steunen.

baron nostalgia

Avatar

Depp en burton zijn echt 2 handen op een buik ik bedoel 2 goede nieuwtjes in een bericht dat er nog hoop is voor johnny depp en dat beetlejuice 2 er dan toch gaat komen!!!

Bigds9fan

Avatar

@Coola

Dat bepalen ze toch altijd zelf nog.

Als die kwiebus slim is gaat ie eerst in rehab en komt die later glorious terug.

Al heeft Tim Burton wel de 2 beste Batman films gemaakt dus als iemand de carriere van Depp kan herstarten is hij het wel.

Sunspot

Avatar

Gaat geen probleem zijn, de meeste mensen geloven Amber Heard niet, geven er jackshit om.

De enige reden dat Depp een risico zou kunnen zijn, is om de media die gaat aanvallen

NieuwsFilm

meest populair