Concept-art 'Spider-Man: No Way Home' onthult verwijderde vechtscène tussen MJ en The Green Goblin

Concept-art 'Spider-Man: No Way Home' onthult verwijderde vechtscène tussen MJ en The Green Goblin

MJ had bijna een nog belangrijkere rol in de superheldenfilm van Marvel.

In Spider-Man: No Way Home hebben alle drie de Spider-Mans hun handen vol aan The Green Goblin. Het had echter niet veel gescheeld of niemand minder dan MJ zou het ook tegen hem hebben opgenomen.

Dat blijkt nu uit onlangs uitgebrachte concept-art. Hierin zien we hoe Spider-Man het tegen Willem Dafoe's Green Goblin opneemt, maar hier wil Zendaya's MJ een stokje voor steken.

Scene
Het gaat hier over het moment wanneer Peter Parker wordt neergestoken door de Green Goblin, wat lijkt op een gevecht dat zich in de lucht afspeelt. MJ probeert de schurk te injecteren met de formule die Norman Osborn voor eens en altijd van de Green Goblin kan verlossen.

Uiteindelijk haalde deze scene de film niet. Marvel-artiest Phil Saunders laat zich er nu over uit: "Ja, in het eerste script zou Green Goblin Spider-Man neersteken. Op hetzelfde moment springt MJ bovenop hem om hem te injecteren met het tegengif".

Toch niet
Waarom dit moment niet in de film zit is (vooralsnog) onduidelijk. Wel werd deze scène opgenomen, maar uiteindelijk gingen ze bij Marvel toch voor het moment waar Tobey Maguire's Spider-Man op het einde in de rug wordt neergestoken.



Bekijk de trailer van de superhelden hierboven nogmaals terug. Voor de gave concept-art moet je juist hier zijn.

NieuwsFilm

meest populair