Blijven zitten na 'The Nun 2': onthult de aftiteling een extra scène?

Blijven zitten na 'The Nun 2': onthult de aftiteling een extra scène?

Is het waard om tijdens de aftiteling te blijven zitten bij het nieuwste hoofdstuk in het Conjuring-universum?

Vanaf dit weekend kun je weer lekker griezelen in de bioscoop met The Nun II, het nieuwste deel in het Conjuring-universum. Moet je in de bioscoop blijven tot na de aftiteling?

Het is inmiddels een traditie geworden dat elke film die onderdeel uitmaakt van een franchise een extra scène na de aftiteling heeft. Een trend die begon met Nick Fury's introductie in Iron Man, inmiddels heeft bijna elke Hollywood blockbuster wel een bonus-scene.

Heeft The Nun II een extra scène?
Ook The Nun II heeft een scène na de aftiteling. The Nun II is het vervolg op The Nun uit 2018, dat al een spin-off was van The Conjuring 2. The Nun-films laten het verhaal zien van de demoon Valak, die de vorm aanneemt van een angstaanjagende non.

Gelukkig hoef je niet de hele credits te bekijken om de bonus-scene te zien. De scène volgt halverwege de aftiteling. Wat volgt is een scène die fans van de franchise zeker zullen waarderen.



Het Conjuring-universum
Het Conjuring-universum is inmiddels al ruim 10 jaar oud en begon in 2013 met de zeer goed ontvangen horrorfilm The Conjuring. Er volgden nog 2 Conjuring-films waarin Lorraine en Ed Warren paranormale zaken oplossen.

Naast de hoofd-serie zijn er ook 3 films die zich richten op de bezeten pop Annabelle en nu dus ook 2 films over The Nun. Beide personages werden geïntroduceerd in de Conjuring-films.

Waar gaat The Nun 2 over
In The Nun II wordt in het Parijs van 1956 een priester vermoord, en het kwaad lijkt zich te verspreiden. Zuster Irene wordt opgeroepen om de zaak te onderzoeken en komt wederom oog in oog met demonische krachten.

The Nun II ziet de terugkeer van Taissa Farmiga als zuster Irene. Farmiga is de zus van Conjuring-ster Vera Farmiga. Zuster Irene wordt vergezeld door een mede-non die wordt gespeeld door Storm Reid (Euphoria).

The Nun II is vanaf nu in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair