Samuel L. Jackson als POTUS in zijn volgende film?

Samuel L. Jackson als POTUS in zijn volgende film?

De geliefde acteur speelt een president die wel raad afweet met terroristen.

Samuel L. Jackson mag inmiddels dan wel alweer 74 jaar oud zijn, de acteur is nog niet van plan het rustig aan te nemen. Hij is jaarlijks bijna elke keer weer in diverse films en series te zien en nu lijkt het erop dat hij zelfs de Amerikaanse president gaat spelen in zijn volgende project.

Vanwege de grote staking die op dit moment plaatsvindt in Hollywood zien we niet zo heel veel casting nieuws voorbij komen, maar Jackson lijkt nu toch een nieuwe rol bemachtigd te hebben. Hij zou nu getekend hebben voor de hoofdrol in The Beast.

Verhaal
Als je echter denkt dat Jackson het netjes zal houden als president dan zit je er toch goed naast. De acteur staat bekend om zijn grofgebekte rollen in diverse Quentin Tarantino-films maar ook gaat hij bijna altijd voor actiefilms. Dat is nu niet anders.

The Beast is namelijk de limousine van de president, al is dit meer een tank dan een wagen, bomvol wapens, granaten en geweren. Wanneer de president wordt aangevallen, moet hij gebruik maken van het hele arsenaal om uit de voeten te kunnen komen.

Missie
Makkelijk is dit echter niet. De president heeft altijd kunnen rekenen op zijn bodyguard, geheim-agent Taft (Joel Kinnaman), maar laatstgenoemde is ontvoerd. De president is vastberaden zijn vriend te redden.



Dit wordt het regiedebuut van James Magidan, al werkte hij wel al eerder mee aan andere blockbusters als The Meg en Transformers: Rise of the Beasts. Jackson kruipt voor de tweede keer in de huid van POTUS. Hij deed dit al eerder in Big Game.

NieuwsFilm

meest populair