3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, e.a. | Kijk direct
Wanda Maximoff alias de Scarlet Witch doet er alles aan om haar kinderen terug te krijgen. Bezeten door een duister boek, gebruikt zij al haar krachten om het multiversum te openen. Aan Doctor Strange om haar te stoppen. Hiervoor moet hij zelf een gevaarlijke reis door verschillende universa maken.



Inside Out (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter en Ronaldo Del Carmen | Cast: Amy Poehler, Phyllis Smith, Bill Hader, e.a. | Kijk direct
Opgroeien valt niet mee voor de elfjarige Riley. Zeker niet wanneer haar vader een nieuwe baan heeft gekregen in een andere stad en heel het gezin mee moet verhuizen. De Emoties in Riley's hoofd - Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet - willen haar vanuit hun controlekamer helpen om met deze nieuwe situatie om te gaan, maar raken al snel in conflict, waardoor Riley's herinneringen in gevaar komen.



Fire Island (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Ahn | Cast: Joel Kim Booster, Bowen Yang, Conrad Ricamora, e.a. | Kijk direct
Twee beste vrienden trekken voor een week naar Fire Island, een plek voor de kust van Long Island. Deze plek is een toevluchtsoord voor queers. Met behulp van enkele bonte vrienden en goedkope roséwijn belanden ze op hun bestemming. Op het eiland hopen ze een onvergetelijk zomeravontuur te beleven, maar natuurlijk vindt er ook het nodige drama plaats.



NieuwsFilm

meest populair