4 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

4 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Triangle of Sadness (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Östlund | Cast: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, e.a. | Kijk direct
Fotomodel Carl en zijn partner Yaya, eveneens werkzaam in de industrie, worden op een luxe cruise uitgenodigd met aan boord een bont gezelschap passagiers. Door een ongeluk zinkt het jacht en strand het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt alle bestaande hiërarchieën helemaal op hun kop gezet.



My Policeman (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Grandage | Cast: Harry Styles, Emma Corrin, Rupert Everett, e.a. | Kijk direct
Brighton, 1957. Politieman Tom heeft een relatie met lerares Marion, maar valt eigenlijk op mannen. Dit moet hij geheimhouden, omdat homoseksualiteit niet wordt geaccepteerd. Wanneer hij museumcurator Patrick ontmoet, valt hij voor diens charmes en begint hij een affaire. Marion begint door te krijgen dat er iets niet klopt. Het drama is compleet wanneer iemand Tom en Patrick aangeeft bij de autoriteiten.



Operation Fortune: Ruse de Guerre (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, e.a. | Kijk direct
De internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6-agent Orson Fortune om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA-agent Sarah Fidel en Hollywoodster Danny Francesco, zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds en een ramp te zien voorkomen.



Jaws (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, e.a. | Kijk direct
Het normaal zo rustige dorpje Amity wordt opgeschrikt door de aangespoelde lichaamsdelen van een jonge vrouw. Sheriff Martin Brody vermoedt al snel dat het om een haaienaanval gaat en wil het strand afsluiten, maar de burgemeester wil daar niets van weten. Als de onrust toeneemt, besluit Brody samen met een oceanograaf en oude haaienjager in actie te komen om het bloeddorstige beest uit te schakelen.



NieuwsFilm

meest populair