'Deadpool 3' wordt echt "heel erg R-rated"

'Deadpool 3' wordt echt "heel erg R-rated"

Regisseur Shawn Levy kan niet wachten om de draad van de actievolle film weer op te pakken.

Toen Disney Fox overkocht, kwamen de rechten van o.a. Deadpool bij 'Het Huis van de Muis' terecht. De nodige filmfanaten dachten dat er misschien dus geen derde deel zou komen en dat deze ook niet R-rated zou zijn. Niks blijkt echter minder waar.

De regisseur van het derde deel, Shawn Levy, laat zich er nu over uit. Het is duidelijk te merken dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de blockbuster, waar volgens de filmmaker meer dan genoeg actie en keiharde scènes in zullen zitten.

Verwachtingen
Ondanks het feit dat er een grote staking plaatsvindt in Hollywood en dit nog wel enige tijd kan duren, hebben ze al goede vooruitgang geboekt met het tweede vervolg. Levy zegt hier nu het volgende over: "De filmwereld ligt op zijn kop. Alles is 'gepauzeerd', maar we zijn wel al halverwege".

"Ik kan niet wachten om de draad weer op te pikken. Het was elke dag weer een genot om op de set te zijn. Iedereen had het geweldig naar de zin en als ik eerlijk ben, ik kan nog niet veel weggeven, maar 'Deadpool 3' wordt hardcore. De actie is echt R-rated zoals gehoopt!".

Nog even wachten
Deadpool 3 zal, als alles goed gaat, volgend jaar in mei te zien zijn. Niet alleen keert Ryan Reynolds natuurlijk terug als Deadpool, ook Hugh Jackman zal wederom in de huid kruipen van zijn geliefde Wolverine. De acteur is er, zo te zien, ook duidelijk klaar voor.



NieuwsFilm

meest populair