Eerste beelden uit 'Godzilla vs. Kong'-spinoff 'Monarch: Legacy of Monsters'

Eerste beelden uit 'Godzilla vs. Kong'-spinoff 'Monarch: Legacy of Monsters'

Apple TV probeert mee te surfen op het succes dat de meeste monsterfilms kennen.

Een goede monsterfilm is altijd de moeite waard. Het zijn dan misschien niet altijd topfilms, ze zijn wel altijd vermakelijk. Als je er een fan van bent, dan moet je ook voor Apple TV gaan. De streamingdienst komt nu met een epische monsterserie genaamd Monarch: Legacy of Monsters.

Ondanks het het feit dat het gaat om een serie, is het wel de moeite waard om de eerste beelden ook hier op FilmTotaal te delen. De Godzilla spin-off zal 10 afleveringen bedragen en is gebaseerd op de Legendary Monsterverse.

Verhaal
Monarch: Legacy of Monsters volgt een broer en zus die in de voetsporen van hun vader treden om de connectie van hun familie met de geheimzinnige organisatie Monarch te ontdekken. Aanwijzingen leiden hen in de wereld van monsters en uiteindelijk naar legerofficier Lee Shaw.

Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en een halve eeuw later, wanneer Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. De tiendelige serie beslaat drie generaties en onthult begraven geheimen.

Trailer
De monsterserie gaat met twee afleveringen op vrijdag 17 november in première, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering op vrijdag tot en met 12 januari.



Monarch: Legacy of Monsters is mede ontwikkeld en geproduceerd door Chris Black (Severance) en Matt Fraction (Marvel's Hawkeye).

NieuwsFilm

meest populair