'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe mogelijk 'geheime rol' in 'Deadpool 3'

'Harry Potter'-acteur Daniel Radcliffe mogelijk 'geheime rol' in 'Deadpool 3'

De productie van het tweede vervolg op Deadpool ligt op dit moment nog stil...

Deadpool 3 laat helaas nog even op zich wachten door de stakingen, maar er is genoeg om over te speculeren in de tussentijd. Volgens NME zou niemand minder dan Harry Potter-ster Daniel Radcliffe een geheime rol hebben in het vervolg.

Hollywood staat momenteel op zijn kop. De stakingen van duizenden acteurs en schrijvers zorgen er ook voor dat Deadpool 3 de productie tijdelijk stil heeft moeten leggen.

Daniel Radcliffe
Volgens NME kunnen we ons wellicht wel verheugen op een speciale rol voor Daniel Radcliffe. De website meldt dat het niet zomaar een gerucht meer is.

Dat betekent dat de Harry Potter-acteur mogelijk een rol zal hebben in de komende Marvel-film. Hoe die rol eruit zal zien is nog niet bekend en meer dan dat is er ook nog niet naar buiten gekomen.

Hugh Jackman
Ryan Reynolds vertolkt natuurlijk weer de iconische rol van Deadpool. Ook Hugh Jackman maakt zijn terugkeer in MCU: hij is te zien als Wolverine.

We moeten echt nog even geduld opbrengen voordat we het derde deel in de legendarische Marvel-reeks mogen bewonderen. De film staat nu gepland voor het najaar van 2024, maar ook dat is helemaal niet zeker.



Wanneer?
Wanneer we Deadpool 3 in de bioscoop mogen verwachten, hangt af van de stakingen in Hollywood. De onderhandelingen tussen studio's en acteurs zijn op dit moment nog in volle gang - al lijken die op dit moment nog muurvast te zitten.

NieuwsFilm

meest populair