Algemeen

Spielbergs 7 uitgesteld

door Kaj van Zoelen op 25.02.2008 om 13:15 in Algemeen
Het was de bedoeling dat Steven Spielberg al voordat zijn laatste film, de nieuwe Indiana Jones, in de bioscoop kwam aan een nieuw project zou beginnen. Hij zou in april aan The Trial of the Chicago 7 beginnen. Maar de productie is nu uitgesteld vanwege vereiste herzieningen van het script van Aaron Sorkin, die door de schrijversstaking op zich hebben laten wachten. Sorkin baseerde zich op het echte verhaal van een rechtszaak tegen beruchte demonstranten bij de partijconventie van de Democraten in 1968. Sacha Baron Cohen zou misschien een van hen gaan spelen, Abbie Hoffman. Door dit uitstel is het mogelijk dat Spielberg zich eerst gaat richten op een ander project, zoals zijn veelbesproken biopic over Abraham Lincoln met Liam Neeson in de hoofdrol.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deweb

Avatar

Of op Kuifje. De voorbereidingen zijn al in volle gang dus ik denk het een strijd word tussen welk script en welke voorbereiddingen het eerste afgerond zijn.

*Satine**

Avatar

Inderdaad een geweldige comeback van Jimmy, howel het niet helemaal origineel is, maar de parody die erin zit samen met het groots uitpakken met een aantal kwalitatieve acteurs erbij doet het toch wel beter voor mij. Al is de keuze van Matt damon ook goed qua verassingseffect.;)

The Watcher

Avatar

Volgens mij heeft Satine verkeerd gepost :P

NieuwsFilm

meest populair