Prachtige trailer van Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon' met topcast

Prachtige trailer van Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon' met topcast

Nog een dikke maand wachten en dan kunnen we eindelijk genieten van de blockbuster!

Een nieuwe Martin Scorsese-film is altijd iets om naar uit te kijken. De iconische regisseur heeft al heel wat pareltjes gemaakt, maar het lijkt erop dat zijn nieuwste project, Killers of the Flower Moon, misschien wel een van zijn beste films is.

Mocht dat het geval zijn, dan wil dat wel wat zeggen. Scorsese heeft natuurlijk klassiekers gemaakt als Goodfellas, Taxi Driver en Raging Bull maar ook recentere meesterwerken als Shutter Island, The Departed en The Wolf of Wall Street. Het lijkt erop dat we Killers of the Flower Moon aan dit lijstje kunnen toevoegen.

Recensies
De eerste recensies zijn namelijk zeer lovend. Enkele geluksvogels, voornamelijk filmcritici en journalisten, hebben de film al mogen bewonderen.

Zo te zien is iedereen voorlopig diep onder de indruk van Killers of the Flower Moon als we kijken naar Rotten Tomatoes. Hier staat de film op dit moment op een prachtige 97% na 67 reviews. Helemaal niet verkeerd dus.

Verhaal
In Killers of the Flower Moon is de hoofdrol weggelegd voor Scorsese's 'muze' Leonardo DiCaprio.



Hij kruipt in de huid van de geniepige Ernest Bukhart, die verwikkeld lijkt te zijn in de mysterieuze moorden van de Osage-indianen. De stam bevond zich op land dat rijkelijk gevuld was met olie, waar meerdere mensen op aasden.

NieuwsFilm

meest populair