Johnny Depp doet boekje open: "Alleen zo voel ik me een beetje normaal"

Johnny Depp doet boekje open: "Alleen zo voel ik me een beetje normaal"

Johnny Depp voelt zich het meest zichzelf en normaal op de Bahamas, waar hij kan ontsnappen aan kritiek en zijn kunst kan beoefenen.

Johnny Depp is een wereldberoemde ster. Daar kan de acteur uit Pirates of the Caribbean en Fantastic Beasts niet onderuit. En dat heeft nadelen, want de beste man wordt overal herkend - en heeft geen leven.

De South China Morning Post vroeg hem waar hij zich het meest als Johnny voelt. Johnny Depp antwoordde met: "Mijn leven is iets anders dan die van anderen. Ik verlang ernaar om de wereld in te trekken en dingen te ervaren, zoals winkels en boekwinkels. Maar zo werkt dat niet meer voor mij."

Ergens mezelf zijn
Hij zei: "Waar ik mezelf het meest mezelf vind, en me normaal kan voelen, is denk ik mijn plek in de Bahamas. Het is een eiland en niemand kijkt naar me."

Hij besluit: "Je moet een veilige plek hebben waar je aan alle kritiek kunt ontsnappen. Een plek waar je gewoon op het strand kunt zitten, mediteren, schilderen, lezen of wat dan ook. Dat is de enige echte vorm van vrijheid voor mij."

Zijn kunst is belangrijk
Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van Castle Galleries vertelt hij meer over zijn kunst.



NieuwsFilm

meest populair