Flink opgewarmde Sylvie Meis is op en top vrouw in het zwembad

De Nederlandse celeb verrast op Instagram met heerlijk zomerse foto's en beelden in het zwembad.

Door redactie
Als je in de '00 al aan de buis gekluisterd zat, dan kun je het optreden van Sylvie Meis in de serie Costa! vast nog wel herinneren. Ze speelde in spin-off van de bioscoopfilm het personage Ice. Ze was in 19 afleveringen te zien.

Tussendoor speelde ze Ice ook in de tv-film Pista!, een vergelijkbare tienerfilm die zich niet aan de Spaanse costa afspeelt, maar op de winterse skipiste.

Laatste wapenfeit
Na Costa! en Pista! speelde ze in de Duitse tv-film Sophie uit 2015, waarin ze zichzelf neerzette. Vervolgens was ze kort te zien in de Nederlandse tienerfilm Elvy's Wereld So Ibiza! als het personage Lola Kingston.

Haar voorlopig laatste rol speelde ze in de Duitse film Misfit. Daarin had ze een opvallende en leuke rol als Direktorin Himmelmann. Bij FilmTotaal wachten we nog altijd op de terugkeer van Sylvie in een film of serie, maar of dat gaat gebeuren... Voorlopig lijkt het er niet op. Maar we geven de hoop niet op.

Zwembad
De meeste Nederlandse Sylvie-fans kennen haar op dit moment waarschijnlijk vooral van Instagram. Ze verzamelde daarop al zo'n 1,4 miljoen volgers. Een van haar nieuwste posts laat haar in een Grieks zwembad zien. "Cooling off," schrijft ze erbij.


De 45 jarige Sylvie Meis in het zwembad zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram-account.

Of zie je liever Nicolette Kluijver? Van haar hebben we namelijk ook een aantal zeer opvallende foto's, alleen dan niet in het zwembad. Waar wel? Bekijk de foto's dan hier.

NieuwsFilm

meest populair