Wachten op de 'Harry Potter'-serie: HBO-producent David Heyman licht een tipje van de sluier op

We zullen weg nog een lange tijd moeten wachten op het eerste seizoen.


Eerder dit jaar kregen we te horen dat er een Harry Potter-serie aankomt. In plaats van een film per boek, gaat het nu om een seizoen per boek. Nu komt HBO-producent David Heyman met nieuwe informatie.

Omdat het nu om een serie gaat kan The Wizarding World van J.K. Rowling veel meer laten zien. Ondanks het feit dat de filmfranchise enorm geliefd is, hebben ze natuurlijk bepaalde details uit de boekenreeks links laten liggen. Dat zal nu anders zijn.

Reactie
Zo zegt Heyman nu: "Ik kan er nog niet veel over zeggen, want het is nog vroeg. We hebben nog niet eens een schrijver gevonden. We zijn natuurlijk wel van plan om iets heel speciaals te leveren".

"Wat natuurlijk heel gaaf is, is dat we veel meer kunnen gaan laten zien. De bedoeling is dat de serie dieper in de boeken kunnen gaan, waardoor we veel meer te zien zullen krijgen".

Wachten
Het lijkt er dus wel op dat we nog enige tijd zullen moeten wachten voordat het eerste seizoen uitkomt. Ook moeten nog alle acteurs gevonden worden. Wel weten we dat het gaat om een geheel nieuwe cast.NieuwsFilm

meest populair