Deze scène in 'The Batman' werd bijna 80 keer opnieuw opgenomen

Deze scène in 'The Batman' werd bijna 80 keer opnieuw opgenomen

Regisseur Matt Reeves laat zich uit over Paul Dano en zijn indrukwekkende prestatie.

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Gelukkig komt het wel gewoon van The Batman Part II, al wordt het wel lastig om nog zo'n goede acteur te vinden als Paul Dano.

In de film van Matt Reeves duikt Dano in de huid van de schurk The Riddler. Hij maakt Batman het leven lastig en houdt Gotham in zijn greep met al zijn zieke spelletjes. De regisseur was diep onder de indruk van Dano's prestatie.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Reeves zich erover uit. Dano ging namelijk behoorlijk ver voor zijn rol en stond erop dat zijn laatste scène als de slechterik maar liefst ongeveer 80 keer werd opgenomen.

Zo begint Reeves: "Paul neemt dezelfde scène graag opnieuw op. Ik zit ook zo in elkaar. We hadden dan ook maar liefst 2 dagen nodig om de laatste scène tussen Batman en de Riddler op te nemen. Ik denk dat we dat wel 70 à 80 keer hebben gedaan".

Perfectionist
Reeves vervolgt: "Paul wil het telkens opnieuw proberen. Hij is hierdoor geobsedeerd. Paul probeerde van alles uit. Ik wist nooit precies wat hij ging doen. Elke keer ging hij weer voor iets anders, totdat we het perfecte shot te pakken hadden".



"Zelfs gedurende pauzes bleef hij trainen en nam hij zichzelf op. Hij is enorm creatief, maar ook erg zelf kritisch. Hij gaat door en door totdat hij tevreden is". Dano keert naar alle waarschijnlijk vooralsnog niet terug voor het vervolg, dat nu zal draaien om een andere schurk.

NieuwsFilm

meest populair