Waarom zei Josh Brolin oorspronkelijk nee tegen een van zijn beste films?

Waarom zei Josh Brolin oorspronkelijk nee tegen een van zijn beste films?

De acteur was te moe van een vorig project maar veranderde toch van mening.

Josh Brolin heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Een van zijn geliefdste films in zonder enige twijfel Sicario, maar toch sloeg de acteur dit project in eerste instantie af. Uiteindelijk bedacht hij zich toch voor een aparte reden.

Brolin had net goed en wel de opnames van Everest erop zitten. Dit was een lastig project om op te nemen, waardoor de acteur besloot het enige tijd rustig aan te doen. Toen hij werd gevraagd voor Denis Villeneuve's Sicario bedankte hij hier dan ook voor.

Maar toch
De legendarische cameraman Roger Deakins wilde echter maar wat graag dat Brolin van de partij zou zijn. Hij liet het hier dan ook niet bij en nam contact op met acteur. Deakins stuurde hem een mail en zei dat Brolin een foute beslissing maakte en per se moest meedoen.

Brolin, die al eerder samenwerkte met Deakins aan de sterk onthaalde No Country for Old Men, besloot vervolgens dan ook te tekenen voor het project. Hij deed dit omdat Deakins zo goed als nooit acteurs bereikt voor een film en er dus zeker van was dat dit iets moois zou zijn.

Succes
Uiteindelijk is het ook wel duidelijk te merken dat Brolin genoot van zijn rol. Hij keerde zelfs terug voor het vervolg, zelfs toen Deakins en Villeneuve niet meer van de partij waren.



Ook wordt er al een tijdje gesproken over een mogelijk derde deel, waar Brolin wel interesse in heeft. Of het hier uiteindelijk van gaat komen is helaas wel nog niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair