'Aliens' en 'Alien 3' krijgen een direct vervolg: Favoriet personage keert terug in 'Aliens: Bishop'

Het verhaal gaat verder en er wordt zelfs iets veranderd in het directe vervolg...


Mis jij de Alien-franchise? Niet getreurd, want de filmreeks gaat verder in een gloednieuw deel. Aliens: Bishop is een direct vervolg op Aliens en Alien 3 en brengt zelfs een favoriet personage terug!

Wie wil weten wat er gebeurt na de verhalen in Aliens en Alien 3, heeft binnenkort weer iets op het lijstje staan. Aliens: Bishop komt er namelijk binnenkort al aan.

Verhaal van Bishop
Aliens: Bishop is een roman die dient als een direct vervolg. Het nieuwe deel zal de verhaallijn voortzetten van Bishop: de synthetische levensvorm die Ellen Ripley (Sigourney Weaver) en Colonial Marines vergezelde op de reddingsmissie.

In Aliens moesten we afscheid nemen van Bishop op gruwelijke wijze, maar de synthetische levensvorm kwam terug in Alien 3. Ripley brengt hem dan weer online om haar vermoedens te kunnen bevestigen.

Verandering
Maar wie ook het einde heeft gezien, weet dat (spoilers) Bishop vroeg om volledig offline gehaald te worden. Aliens: Bishop zal echter iets gaan veranderen aan dat einde.

In de roman komt Bishop weer online om als een van de belangrijkste bronnen over de Xenomorphs te dienen. Aliens: Bishop is vanaf 12 december beschikbaar!NieuwsFilm

meest populair