Netflix pakt binnenkort uit met een verradelijke film

'All We Had', het regiedebuut van actrice Katie Holmes, kijk je binnenkort op de streamingdienst.


Netflix pakt binnenkort met een opvallende dramafilm: All We Had. Deze prent markeert het regiedebuut van Dawson's Creek-actrice Katie Holmes. Ook speelt ze zelf de hoofdrol.

All We Had is een verfilming van het gelijknamige boek van Annie Weatherwax uit 2014. Voor het script was The Fault in Our Stars-regisseur Josh Boone verantwoordelijk.

Het verhaal
De aan drank en drugs verslaafde Rita is samen met haar tienerdochter Ruthie op de vlucht voor haar loshandige vriend. Ze heeft geen onderdak en kan nergens heen. In haar oude auto rijden ze doelloos rond.

Wanneer de uitlaat kapotgaat, is Rita ten einde raad. Moeder en dochter stranden in Boston. Daar lijkt het geluk hen weer toe te lachen: Rita vindt een baan en Ruthie gaat naar school. De situatie blijkt echter verraderlijker dan gedacht.

Netflix
Naast Holmes hebben onder meer Stefania LaVie Owen (Sweet Tooth), Mark Consuelos (Riverdale), Judy Greer (Ant-Man) en Luke Wilson (Legally Blonde) een rol in deze dramafilm.Netflix heeft aangekondigd dat All We Had, die in 2016 in de bioscopen verscheen, binnenkort naar de streamingdienst komt. Op 1 oktober welteverstaan. Een melding ontvangen op deze dag? Regel dat hier.

NieuwsFilm

meest populair