Kim Feenstra wist Nederland helemaal gek krijgen: bijna alles uit

Kim Feenstra wist Nederland helemaal gek krijgen: bijna alles uit

Het Nederlandse model en de parttime actrice Kim Feenstra liep eerder dit jaar op de catwalk.

Van het model Kim Feenstra zagen we op FilmTotaal al heel wat weinig verhullende foto's en dat is uiteraard niet gek aangezien ze werkt voor vele kleding- en modebedrijven. Eerder dit jaar liet ze je mond echt wagenwijd openvallen.

Veel van haar foto's verschijnen uiteraard op Instagram waarop ze ondertussen een mooie 611K volgers wist te verzamelen. Een foto in mei dit jaar leverde haar waarschijnlijk heel wat nieuwe vriendjes op, en heel wat aanmoedigende reacties.

Nog in films?
In 2012 was Kim, geboren in Groningen, nog te zien in de tv-serie Van God Los en daarna dook ze op in de romantische komedies Verliefd op Ibiza (2013) en Mannenharten (2013). Later had ze rollen in de tv-series Flikken Maastricht, Familie Kruys en Toon en de film Niemand in de stad.

Het wachten is nog altijd op de Engelstalige film Out of Vengeance. Waarschijnlijk zien we Kim daarvoor nog in de Nederlandse film Sint Ahoy! waarin ze het personage Aquaria speelt. De sinterklaasfilm is te zien vanaf 4 oktober.

Indruk
Met de foto's uit mei dit jaar wist Kim dus indruk te maken. Ze was namelijk op de catwalk te zien van het ondergoedmerk Christine Le Duc. In het beschrijft liet ze weten dankbaar te zien. Ze deed het ongetwijfeld niet vrijblijvend.


De foto's van de 37 jarige Kim Feenstra zien op de watwalk? Check deze dan op haar Instagram-pagina, via een eerdere post van FilmTotaal.


NieuwsFilm

meest populair