Er is nog niets bekend over 'Bond 26', maar deze artiest is favoriet voor de titelsong

Er is nog niets bekend over 'Bond 26', maar deze artiest is favoriet voor de titelsong

We weten nog niet wie de nieuwe 007 wordt, maar deze grote naam zal waarschijnlijk het muzieknummer verzorgen.

Ondanks het feit dat we nog steeds niet weten wie nu het stokje van Daniel Craig overneemt als James Bond, wordt er wel telkens meer gesproken over een artiest die waarschijnlijk de titelsong van de volgende film zal verzorgen.

Het gaat hier om niemand minder dan Harry Styles. Laatstgenoemde is pas 29 jaar oud maar is al jarenlang een van de bekendste en grootste namen in de muziekindustrie. Ook heeft hij zelfs al een paar keer geacteerd.

Carrière
Zo wilde niemand minder dan Christopher Nolan met de zanger samenwerken aan Dunkirk en recentelijk dook Styles weer op in de blockbuster Don't Worry Darling. Toch is hij voornamelijk gefocust op zingen en het lijkt erop dat hij de titelsong van Bond 26 voor zijn rekening zal nemen.

Naar verluidt maakt Styles de meeste kans, gevolgd door Ed Sheeran. Hij maakte al eerder muziek voor o.a. The Hobbit. Lewis Capaldi staat voorlopig op de derde plek. Alle drie de grote kanshebbers zijn dus Engels. Ook Elton John wordt genoemd als een mogelijke kandidaat.

Bond
Het nieuwe Bond-nummer komt altijd elke weken of zelfs maanden uit voor de film, dus het is niet zo heel gek dat hier nu over gesproken wordt. Toch zullen we er echter nog wel even op moeten wachten, aangezien Bond 26 nog ver weg in de toekomst is.



NieuwsFilm

meest populair