Goed nieuws: 'Sicario' krijgt opnieuw vervolg met Benicio Del Toro

Goed nieuws: 'Sicario' krijgt opnieuw vervolg met Benicio Del Toro

Er wordt op dit moment aan gewerkt, maar we zullen wel nog even moeten wachten.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Josh Brolin en zijn rol in beide Sicario-films. Een tijdje lang werd er gesproken over een derde film, en nu is de kogel door de kerk: die derde film komt er!

In 2015 wist Denis Villeneuve hoge ogen te gooien met Sicario. De geliefde regisseur had echter geen interesse in een vervolg. Stefano Sollima nam dus het stokje over en kwam met Sicario: Day of the Soldado.

Ontvangst
Ondanks het feit dat het vervolg niet verkeerd was, kon het in de ogen van de nodige filmcritici niet tippen aan het origineel. Een derde deel werd dan ook niet aangekondigd. Nu, 5 jaar na Day of the Soldado, lijkt er toch nog een nieuwe sequel aan te komen.

Basil Iwanyk en Erica Lee zijn namelijk begonnen met het schrijven van het derde deel: "We zijn er al mee bezig ja. Vanwege de staking zijn we op dit moment wel gestopt, maar het idee dat we in gedachten hebben, is echt heel gaaf!"

Meer goed nieuws
Dat niet alleen. Benicio del Toro lijkt ook terug te keren. Iwanyk zegt hier het volgende over: "Ik kan niet wachten op 'Sicario 3'. Ik zou Benicio elke dag wel in de huid willen kruipen van Alejandro. Hij heeft al heel wat goede rollen neergezet, maar van dit personage word je nooit moe".



NieuwsFilm

meest populair