3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Do Revenge (2022)
Regie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Kijk direct
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.Fantastic Mr. Fox (2009)
Regie: Wes Anderson | Cast: George Clooney, Meryl Streep, Bill Muray, e.a. | Kijk direct
Mr. Fox is de sluwste van alle kippendieven. Maar wanneer hij hoort dat zijn vrouw zwanger is, moet hij haar beloven te stoppen met stelen. Nu werkt Mr. Fox als columnist, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De vos kan zich al snel niet meer inhouden en begint 's nachts de schuren van een aantal boeren te plunderen. Daarmee brengt hij alleen wel heel zijn familie in gevaar.You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah (2023)
Regie: Sammi Cohen | Cast: Sunny Sandler, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, e.a. | Kijk direct
De hartsvriendinnen Stacy en Lydia zijn vastbesloten om de allerbeste bat mitswa te organiseren om hun volwassen leven met een knaller te beginnen. Maar wanneer de populairste jongen van de school, Andy, een wig tussen hen drijft, is het maar de vraag of hun vriendschap en de feestplannen zullen overleven.NieuwsFilm

meest populair