You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

6,2 details

  • 101 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
101 Min Verenigde Staten

Stacy en Lydia zijn al hun hele leven beste vriendinnen. De twee twaalfjarigen zijn vastbesloten om de allerbeste bat mitswa te organiseren om ervoor te zorgen dat hun volwassen leven met een knaller begint. Maar wanneer de populairste jongen van de school, Andy Goldfarb, tussen hen in komt te staan, is het maar de vraag of hun vriendschap en de feestplannen het overleven.

Regie
Sammi Cohen
Cast
Jackie Sandler, Adam Sandler, Jackie Hoffman, Luis Guzmán, Idina Menzel, Ido Mosseri, Sadie Sandler, Sunny Sandler, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, Sarah Sherman, Dan Bulla, Dean Scott Vazquez, Miya Cech, Ivory Baker, Dylan Chloe Dash, Millie Thorpe, Zaara Kuttemperoor.
Release
25.08.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Sammi Cohen | Scenario: Alison Peck | Cast: Sunny Sandler (Stacy Friedman), Adam Sandler (Danny Friedman), Idina Menzel (Bree Friedman), Sarah Sherman (Rabbi Rebecca), Samantha Lorraine (Lydia), e.a. | Speelduur: 103 minuten | Jaar: 2023

Adam Sandler had een deal om films te maken voor Netflix. Dat heeft hij gedaan, en blijkbaar waren ze tevreden; ze boden hem in 2020 tweehonderdvijftig miljoen dollar om er nog vier voor ze te maken. In zijn nieuwste productie speelt hij slechts een bijrol. Niet de hele tijd te hoeven kijken naar zijn droge hoofd en te luisteren naar zijn krakende papegaaienstem maakt hem draaglijker. Maar in plaats daarvan is de hoofdrol voor zijn jongste dochter. Met een chronische pruillip en een stem die Fran Drescher zelfs bij vlagen te nasaal zou vinden.

Stacy en Lydia zijn beste vriendinnen, bijna 13 en Joods dus hun bat mitzvah komt er aan. Stacy is ook verliefd op Andy, maar na een incident waarbij ze voor schut staat verklaart ze dat ze officieel klaar met hem is. Lydia heeft ondertussen onbedoeld een indruk gemaakt op Andy. Wanneer Stacy de twee ziet zoenen is ze zo gekwetst dat ze Lydia's uitnodiging voor haar feest intrekt. Maar dat is slechts het begin van haar wraak.

alle artikelen (2)

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah Nieuwsberichten