Deze nieuwe komedie van Netflix wordt waanzinnig goed ontvangen

Deze nieuwe komedie van Netflix wordt waanzinnig goed ontvangen

Deze Netflix-komedie doet het erg goed.

De nieuwste Netflix-komedie met Adam Sandler en zijn kinderen, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, is enorm goed ontvangen en een echte 'Must see'.

Stacy en Lydia zijn beste vrienden die er altijd van hebben gedroomd om epische bat mitzvah's te houden. Het begint echter komisch mis te gaan wanneer een populair jongens- en middelbareschool drama hun vriendschap en hun overgangsrite bedreigt.

"De familie Sandler is een entertainmentgigant"
De Netflix-film staat op het moment van schrijven op een 96% op de Tomatoemeter van Rotten Tomatoes. Wat betekent dat de film 'Certified Fresh' is. Bij het publiek scoort de film een 3,6/5.

De Critics Consensus op Rotten Tomatoes luidt: "You Are So Not Invitationd to My Bat Mitzvah is een coming-of-age-komedie die simpele nostalgie omzeilt en vindt frisse humor in de angst bij adolescenten - en suggereert een mooie toekomst voor ster Sunny Sandler."

Meer recensies
Ook de NY Times heeft de film hoog staan en prijst vooral het script en de jonge acteurs die de film tot leven brengen. Onze eigen recensent Terence Shea is wat minder enthousiast in zijn recensie en vind het een "Oppervlakkige coming-of-agekomedie".



De cast van You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah bestaat naast Adam Sandler en zijn gehele gezin ook uit Idina Menzel, Sarah Sherman, Sarah Silverman en Luis Guzman.

Ben je benieuwd naar You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah en wil je zelf een mening vormen? Dan kun je de film nu streamen op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair