'Deadpool 3' gaat afrekenen met Marvel-films van 20th Century Fox

'Deadpool 3' gaat afrekenen met Marvel-films van 20th Century Fox

De derde Deadpool-film verbindt de X-Men-films van Fox met het Marvel Cinematic Universe en bevat een hoogvliegende cast.

Deadpool 3 regisseur Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy )vertelt over de belangrijke rol die de X-Men-films van Fox spelen in de derde Deadpool-film.

Deadpool 3 verenigt Ryan Reynolds' Deadpool met Hugh Jackman's Wolverine. In Deadpool 3 worden de X-Men-films van Fox gekoppeld aan het MCU.

Ode
In een interview met Total Film vertelt regisseur Shawn Levy dat Deadpool 3 een ode wordt aan de Marvel-films van Fox. 20th Century Fox maakte sinds 2000 meerdere Marvel-films waaronder X-Men, Fantastic Four en Daredevil.

"Deadpool en Wolverine zijn iconische Marvel-personages, of beter gezegd iconische personages van de Marvel/Fox-films", vertelt de regisseur. "Nu we deel uitmaken van het MCU gaan we niet ineens doen alsof de Fox-films niet meer bestaan."

Bekijk de afbeelding
"Fox heeft de carrières van Hugh, Ryan en mij vormgegeven. Er is zoveel Marvel-geschiedenis bij Fox en dat wordt onderdeel van het verhaal van Deadpool 3", vervolgt Levy.

Welke Fox-personages verschijnen in Deadpool 3?
De geruchtenmachine draait al maanden overuren, fans speculeren er op los welke personages van de Fox-films te zien zullen zijn in Deadpool 3. We weten al dat Jennifer Garner zal verschijnen als Elektra, een personage dat ze eerder speelde in Daredevil en in haar solo-film Elektra.

Maar wie maakt nog meer zijn of haar herintrede? zien we Patrick Stewart en Ian McKellen terug als Professor X en Magneto? Speelt Famke Janssen wederom Jean Grey? Keert Ben Affleck terug als Daredevil en zien we Channing Tatum voor het eerst als Gambit, een rol die hij nooit mocht spelen?Fans hebben in ieder geval hoge verwachtingen.

Bekijk de afbeelding
Geduld
We moeten nog even geduld hebben, we zullen antwoorden krijgen op al onze speculaties in mei 2024, dat is wanneer Deadpool 3 in de bioscoop moet verschijnen.

Ten minste, dat is de bedoeling, op dit moment ligt de productie van de film stil in verband met de stakingen in Hollywood.



NieuwsFilm

meest populair