Sylvester Stallone over zichzelf: "ik ben de laatste dinosaurus onder de actiehelden"

Sylvester Stallone over zichzelf: "ik ben de laatste dinosaurus onder de actiehelden"

De acteur ziet zichzelf nog lang niet met pensioen gaan

Sommige acteurs zijn al decennia lang niet weg te slaan uit het grote Hollywood. Van de 74 jaar oude Samuel L. Jackson tot de 85-jarige Anthony Hopkins: bepaalde acteurs krijgen maar geen genoeg van hun werk. Zo ook Sylvester Stallone, die behoorlijk trots op zijn lange carrière is.

Op de première van zijn nieuwste documentaire Sly vertelt Stallone over de volle agenda die hij op 77-jarige leeftijd nog heeft. Hij noemt zichzelf dan ook de "laatste dinosaurus" van de actiehelden.

Een echte Hollywood-veteraan
In een interview op de rode loper laat Stallone weten ontzettend dankbaar te zijn voor de carrière die hij de afgelopen 50 jaar heeft opgebouwd. "Je kan je hier niet op voorbereiden. Zeker de lengte van deze carrière is verbijsterend. Ik beschouw mezelf als de laatste dinosaurus en ik ben daar heel trots op," aldus Stallone.

In de nieuwe documentaire Sly kan de kijker alles te weten komen over deze bijzondere carrière van de actieheld. De docu is vanaf 3 november te zien op Netflix.

Expend4bles
Daarnaast is Stallone vanaf volgende maand weer op het witte doek te zien in Expendables 4. De actiefilm is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair