Moet je na 'Expendables 4' blijven zitten voor onthullende extra scènes?

Het is altijd netjes om even te blijven zitten maar is het ook echt nodig?


Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de rol van Sylvester Stallone in Expend4bles en of hij eigenlijk wel veel te doen krijgt in de blockbuster. Nu geven we aan of je wel of niet moet blijven zitten voor de extra scènes.

Het komt telkens vaker voor dat grote films nog komen met after-credits scènes waardoor je toch wel even voor de aftiteling blijft zitten. Het is natuurlijk handig om vooraf te weten of je wel of niet in de zaal moet blijven.

Expend4bles
Wat blijkt, dit hoef je niet te doen voor Expend4bles, aangezien hier geen extra scènes op het einde voorbij komen. Heel erg gek is dit natuurlijk niet, want de voorgaande drie delen deden hier ook al niet aan.

Bovendien is het nog niet zeker of het komt van een vijfde film. Als Expend4bles goed scoort en onthaald wordt, is het zeker mogelijk, maar dat lijkt vooralsnog helaas niet het geval te zijn. De reviews vallen namelijk tot nu toe tegen.

Verhaal
Mocht je de film nog niet gezien hebben en willen weten waarover deze gaat, de synopsis luidt als volgt: op een vrachtschip worden er kernwapens gestolen door terroristen.Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, worden de Expendables ingeschakeld. Als 's werelds laatste verdedigingslinie trachten ze hier een stokje voor te steken met nieuwe teamleden die andere stijlen en tactieken toepassen.

NieuwsFilm

meest populair