Schrikbarend veel echtscheidingen door 'Barbie' en staking in Hollywood

Meer relatiebreuken door de film 'Barbie' en concerten Beyoncé en Taylor Swift


Laura Wasser, een bekende echtscheidingsadvocaat die cliënten als Kevin Costner, Ariana Grande en Britney Spears bijstaat, ziet een opvallende trend. Het aantal relatiebreuken neemt volgens haar informatie schrikbarend toe door de film Barbie, de stakingen in Hollywood en de concerten van Beyoncé en Taylor Swift.

Laura Wasser vertelde aan Cosmopolitan over die invloeden: "Mensen gaan in hun kracht staan door het zien van de film de Barbie en de concerten van Beyoncé en Taylor Swift. En ze reageren vervolgens met 'Ik heb dit niet nodig'."

Ernstige beperkingen van vrouwenrechten
Ze zei ook: "Er gebeurt een hoop met veel van mijn cliënten hier in Californië. We zitten in een van de grootste stakingen in de historie van acteurs en schrijvers. Die druk speelt een rol evenals dat men meer tijd heeft voor elkaar."

Volgens Forbes Advisor worden 7 uit 10 echtscheidingen aangevraagd door vrouwen. Laura Wasser vertelde: "Vrouwen zijn boos over de ernstige beperkingen rond hun rechten, zoals de strengere abortuswet. Ze voelen zich vervolgens sterker door Barbie, Beyoncé en Taylor Swift."

Veroorzaakt door economische druk
Laura vervolgde: "Vervolgens reageren zij met: 'Ik ben degene die werkt, dus heb ik dit niet nodig. Ik ben niet comfortabel. Mijn partner werkt niet of helpt niet. Ik ben er klaar mee'."

Hier in dit artikel van People staat meer. Laura besloot met: "Veel mensen zeggen: 'Ik stop hiermee'. Het is gebaseerd op wat er gebeurt in de economie."

Meer over dat scenario
Laura Wasser is ook de advocaat van Jennifer Jason Leigh. Jennifer scheidde van Noah Baumbach. Noah en Greta Gerwig zijn sinds die tijd samen en schreven het scenario van Barbie en Ken. In de onderstaande YouTube-video van Crisp volgt meer over het werk van Laura.NieuwsFilm

meest populair