'Django Unchained'-actrice Kerry Washington komt achter familiegeheim: "Mijn leven staat op zijn kop"

Ze komt erachter dat haar vader eigenlijk helemaal niet haar vader is.

Door redactie
Kerry Washington, o.a. bekend van Django Unchained en Scandal, kwam recentelijk achter behoorlijk choquerend nieuws. De actrice mag inmiddels dan wel al 46 jaar zijn, ze ontdekt nu pas dat haar vader eigenlijk helemaal niet haar echte vader is.

Net zoals de nodige andere sterren brengt Washington een autobiografie uit, genaamd Thicker Than Water. Hierin laat ze weten dat ze erachter gekomen is dat de man van wie ze dacht dat hij haar vader is dit helemaal niet blijkt te zijn.

Reactie
Zo schrijft ze: "Mijn hele wereld staat op zijn kop". Washington deed met haar familie mee aan een programma genaamd 'Finding Your Roots', waarin je meer komt te weten over je familie en afkomst.

Hiervoor is wel een DNA-test nodig. De ouders van Kerry besloten dit voor te zijn en haar te vertellen dat haar echte vader een spermadonor is. Vanwege vruchtbaarheidsproblemen zijn ze hiervoor gegaan, maar dit hebben ze Kerry nooit eerder verteld.

Shock
De actrice vervolgt: "Ik kom nu wel eindelijk achter mijn eigen verhaal. Het helpt me mijn leven beter te begrijpen. Het is alsof ik het ontbrekende puzzlestukje gevonden heb". Toch is ze juist hierdoor alleen nog maar meer gaan houden van haar ouders."Ik snap mijn ouders nu veel beter. Zij waren bereid om meer te leren over onze familie en wisten dat dit zou gebeuren. Ik kan me nu ook beter voorstellen wat zij hebben meegemaakt en opgegeven hebben voor het gezin. Ik ben nu alleen nog maar dichter bij hen gekomen".

NieuwsFilm

meest populair