Vanaf vandaag te zien op Videoland: 'KANE: A Story Recorded'

De Nederlandse rockband komt met een gloednieuwe documentaire over hun muziek


Wie het televisieaanbod op de maandagavond maar matig vindt, heeft geluk. Vanaf vandaag staat er een gloednieuwe documentaire op streamingsdienst Videoland. In KANE: A Story Recorded wordt teruggeblikt op het succes van de Nederlandse rockgroep en hun reis door de muziekwereld.

Kom alles te weten over de Nederlandse band KANE, die met onder andere hun hits Rain Down on Me en No Surrender in de Nederlandse hitlijsten terechtkwam.

'A trip down memory lane'
In KANE: A Story Recorded vertellen de twee oorspronkelijke leden van de band, Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, over de muzikale reis die de band heeft gemaakt sinds de oprichting in 1998. De band, die in 1999 doorbrak met het nummer Where Do I Go Now? heeft meer dan 15 jaar lang bestaan.

Aan de hand van interviews en nog nooit eerder vertoonde privéopnames wordt het verhaal van de band verteld. Zo worden teksten behandeld, persoonlijke ervaringen besproken en wordt er duidelijkheid gegeven over waarom de band in 2014 uit elkaar ging.

Vanavond te streamen
KANE: A Story Recorded is vanaf vanavond 19.00 uur te streamen op Videoland. Bekijk hieronder alvast de trailer.NieuwsFilm

meest populair