Dit nieuwe personage maakt Keanu Reeves overbodig in 'John Wick: Chapter 5'

Ben Robsons Frankie is de grote smaakmaker in de nieuwe serie.


Keanu Reeves was misschien voor een allerlaatste keer te zien in de vierde John Wick-film. Het is namelijk onduidelijk of het nog komt van een vijfde deel, maar is dit wel echt noodzakelijk en kan hij niet door iemand anders vervangen worden? Opgelet: SPOILERS volgen!

Op het einde van John Wick: Chapter 4 lijkt John Wick het loodje te leggen. Hoewel het niet 100% is dat hij daadwerkelijk sterft, lijkt die kans wel tamelijk groot. Het geliefde personage keert wel terug in de spin-off Ballerina, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Ana de Armas.

Toekomst
De nodige fans vroegen zich af of de John Wick-wereld kan blijven bestaan zonder John Wick zelf, maar de serie The Continental lijkt nu antwoord te geven op die vraag. In deze serie zien we hoe een jonge Winston (deze keer gespeeld door Colin Woodell) de baas wordt van het hotel.

Wick komt zelf niet in de serie voor, maar Frankie (Ben Robson) maakt meteen indruk tijdens de eerste aflevering. Frankie, Winstons broer, heeft een militaire achtergrond, zit vol tatouages en is een heuse vechtersbaas.

Vervanger
Frankie praat meer dan Wick en heeft behoorlijk wat meegemaakt. Toch wil hij het verleden achter zich laten en werken aan een toekomst met zijn vrouw, maar op het einde van de eerste aflevering komt Frankie op verrassende wijze om het leven.Ondanks het feit dat we dus niet lang hebben kunnen genieten van Frankie, heeft de franchise wel aangetoond dat ze heel goed andere interessante personages kunnen neerzetten, zonder dat John Wick nog per se van de partij hoeft te zijn. Dit biedt natuurlijk veel mogelijkheden voor de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair