Apatow gaat voor verloving van 5 jaar

Forgetting Sarah Marshall, een recent product van de komediefabriek van Judd Apatow, is nog niet eens in de bioscoop, maar kennelijk beviel het samenwerken met schrijver/regisseur Nick Stoller en schrijver/hoofrolspeler Jason Segel zo goed dat een volgend project al is gepland. Stoller en Apatow kennen elkaar overigens al veel langer, ze werkten samen aan de niet-zo-succesvolle TV-serie Undeclared.

Samen zullen ze Five-Year Engagement maken, een film die, inderdaad, een stel volgen tijdens hun 5 jaar durende verloving. Een vrouwelijke lead lijkt nog niet gecast te zijn. Jason Segel (wellicht bekend als een van de vrienden van Seth Rogen in Knocked Up, of als Marshall uit de sit-com How I Met Your Mother) zal in ieder geval de hoofdrol weer op zich nemen.

Forgetting Sarah Marshall komt eind april in Nederland uit, en gaat over een man die over zijn liefdesverdriet over ex-vriendin Sarah Marshall (Kristen Bell van Veronica Mars) probeert te komen door op vakantie te gaan naar Hawaii. Helaas is zijn ex daar ook, mét haar nieuwe vriendje.

NieuwsFilm

meest populair