'Barbie' heeft opeens extra scènes: onzichtbaar personage nu wel te zien

Wie tijdens de aftiteling bleef zitten in de hoop voor nieuwe beelden, kwam bedrogen uit...


Fans van Greta Gerwigs Barbie hebben nog een nieuwe reden om de film te bekijken. In de nieuwe bioscoopversie zit nu wél een post-creditscène. In deze nieuwe beelden is een personage te zien dat we niet eerder voorbij zagen komen.

De bioscopen zaten bomvol toen Barbie én Oppenheimer deze zomer op het grote doek verschenen. Zo verscheen de kleurrijke film ook in IMAX.

Helen Mirren
Toch was er één groot gemis: een post-creditscène. Degenen die de aftiteling afkeken in de hoop op nieuwe beelden, kwamen bedrogen uit.

Nu zijn er wél bonusbeelden gezien in de IMAX-versie die afgelopen vrijdag is gelanceerd. Hierin zien we niemand minder dan Helen Mirren: de verteller van Barbie.

Bloopers
Hoewel we Mirren in de film alleen horen, krijgen we in de post-creditscène een glimp van haar personage als verteller. In de beelden zien we hoe Mirren het hoogzwangere personage Midge (Emerald Fennell) tegenkomt terwijl ze aan het bevallen is.Daar blijft het niet bij, want er is ook een andere versie van de bonusbeelden. Social media staat er inmiddels vol mee, maar er is ook een hilarische blooper reel te zien als je even blijft zitten in de bioscoopstoel.

NieuwsFilm

meest populair