Nieuwe trailer van de pikante Netflix-film 'Fair Play'

Nieuwe trailer van de pikante Netflix-film 'Fair Play'

Een intense relatie lijkt uit de hand te lopen en dit heeft grote gevolgen.

Afgelopen zomer verscheen de eerste trailer van de Netflix-thriller Fair Play. Nu komt de streaminggigant weer met nieuwe beelden.

De film vertelt het verhaal van Luke (Alden Ehrenreich) en Emily (Phoebe Dynevor) die allebei werken voor een groot hedgefonds en ook een relatie hebben met elkaar. Sterker nog: ze hebben zich recentelijk verloofd.

Maar toch
Helaas lijkt het sprookje niet voort te duren. Luke en Emily hebben besloten om hun relatie op de werkvloer geheim te houden. Uiteindelijk leidt dit tot intense spanningen tussen de twee wanneer zij beiden hun professionele doelen proberen te behalen op elke mogelijke voorwaarde.

De twee tortelduifjes groeien uit elkaar en dit lijkt zelfs uit de hand te lopen... Fair Play is de debuutspeelfilm van schrijver en regisseur Chloe Domont. De thriller beleefde eerder dit jaar zijn première op het Sundance Film Festival en was daar een enorme hit.

Succes
Netflix heeft het volle vertrouwen in de film. Distributeurs boden massaal op de prent maar uiteindelijk ging de streamingdienst er toch met de rechten vandoor. Fair Play zal vanaf 13 oktober op Netflix te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair