Deze maffe komedie op Netflix is nu sterk bekeken

Deze maffe komedie op Netflix is nu sterk bekeken

De drama-komedie Downsizing met onder andere Matt Damon staat nu in de Netflix Top 10.

Soms verschijnen er van die films die best wel een beetje vreemd zijn. Zo'n film is Downsizing. De dramakomedie laat namelijk een wereld zien waarin je je kunt verkleinen om zo in grote luxe te kunnen leven. Downsizing staat nu in de Netflix Top 10, op plaats acht.

Downsizing uit 2017 komt van regisseur Alexander Payne (Sideways) en Netflix omschrijft de film met woorden als "intellectueel" en "bovennatuurlijk". Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau en Kristen Wiig hebben de hoofdrollen.

Wisselende ontvangst
De dramady wist het grote publiek en de critici niet echt te pakken. De Tomatometer komt niet verder dan 47 procent na 300 reviews en de IMDb staat op een net aan voldoende 5,8/10 na 117 duizend stemmen.

FilmTotaal-recensent Michelle Iwema gaf een mooie 3,5 ster aan de film en concludeerde onder meer: "Downsizing is een warrig geheel, maar er zijn genoeg elementen die het aanzien waard zijn. De eerste helft is vlot, vol humor en bevat mooie scènes met als hoogtepunt de muzikale 'downsizing'-scène."

Nu op Netflix
Heb je zin in deze fantasierijke film, dan kun je deze nu hier kijken op Netflix.


De synopsis: Paul en zijn vrouw Audrey wonen in een buitenwijk en besluiten zich te laten verkleinen en te verhuizen naar een miniatuurstadje waar ze in grote luxe kunnen leven.

NieuwsFilm

meest populair