Verblijf in het huis van een van de bekendste filmfiguren: eens-in-je-leven-kans voor filmfanaten!

Verblijf in het huis van een van de bekendste filmfiguren: eens-in-je-leven-kans voor filmfanaten!

Je moet er wel snel bij zijn, want waarschijnlijk hebben de nodige filmfanaten hier wel interesse in.

Het komt wel vaker voor dat bekende huizen of appartementen die in populaire films of series voorkomen te huur worden aangeboden. Opmerkelijk genoeg heb je nu zelfs de mogelijkheid om een vakantie door te brengen in het huis van een van de geliefdste animatiepersonages aller tijden.

Het gaat hier om niemand minder dan Shrek. De Ogre dook maar liefst op in vier verschillende films. Het eerste deel verscheen in 2001. De laatste film, Shrek Forever After, in 2010. Toch wordt er nu ook weer gesproken over een mogelijk vijfde deel.

Airbnb
Ondanks het feit dat de laatste Shrek-film dus alweer dertien jaar geleden uitkwam, blijft hij enorm populair. Miljoenen filmfanaten hopen op een nieuw avontuur, maar voor de allergrootste fans is er nu ook iets moois beschikbaar, namelijk zijn moerashuis.

Het huis van Shrek is namelijk nagemaakt in Scotland en is te vinden op Airbnb onder de naam Shrek's Swamp. Je kan voorlopig nog niet reserveren, maar je kan de pagina wel al hier bezoeken. Mocht je interesse hebben, wees er dan snel bij, en wie weet wordt je wel uitgekozen om er te mogen verblijven.

Huis
De airbnb is een exacte kopie van Shreks huis, zoals we dat al meerdere malen voorbij zagen komen in de franchise. Zie hieronder nog eens een van de grappige scènes uit de originele Shrek terug, waarin zijn huis te zien is.



NieuwsFilm

meest populair