Tom Hardy en Charlize Theron kregen enorme ruzie: "ik voelde me zo bedreigd"

Tom Hardy en Charlize Theron kregen enorme ruzie: "ik voelde me zo bedreigd"

De twee topacteurs waren duidelijk geen vrienden met elkaar tijdens de opnames van Mad Max: Fury Road.

Tijdens de opnames van films komen acteurs regelmatig in elkaars aura en dit leidt nog wel eens tot spanningen. Dit gebeurde ook toen Tom Hardy ("Mad" Max Rockatansky) en Charlize Theron (Imperator Furiosa) de succesvolle film Mad Max: Fury Road opnamen.

De opnames voor Mad Max: Fury Road startten in juli 2012 en werden eind 2013 afgerond. Met name Hardy zou flinke problemen hebben gehad met de visie van regisseur George Miller. Tijdens de première in Cannes bood Hardy hiervoor zijn excuses aan en noemde Miller "briljant" nadat hij de film had gezien.

Charlize Theron
Hardy lag ook overhoop met zijn tegenspeler Theron, ondanks dat het spel van het duo door de critici geprezen werd. De twee zouden flink ruzie hebben gehad in de woestijn van Namibië. Dit werd duidelijk in het boek Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road van Kyle Buchanan.

Met name Hardy zou zich "agressief" hebben gedragen tegenover Theron. De actrice zou zelfs op de set beveiliging hebben ingeschakeld. Hardy maakte zich ook niet populair door regelmatig te laat op de set te verschijnen.

Oorlogshouding
Op haar beurt maakte Theron een enorm punt van het te laat komen van Hardy. Als ze moest wachten ging ze - zonder naar bijvoorbeeld de WC te gaan - "uren lang op de War Rig zitten."


"Hoe respectloos ben jij?" vroeg Theron een keer aan Hardy en ze zei tegen de producenten dat ze "die achterlijke idioot een boete van honderdduizend dollar moesten geven voor elke minuut dat hij deze crew ophield."

Hardy woedend
Hardy reageerde hier agressief op door zich groot te maken en te zeggen: "Wat zei je tegen me?" Hierdoor voelde Theron zich "flink bedreigd" en gaf later aan dat ze zich daarin ook behoorlijk "alleen" voelde en dat ook regisseur Miller er weinig aandacht voor had.


En zo is er tijdens en na de opnames nog heel wat afgekibbeld. Later gaf Miller toe dat hij er van baalde en dat hij het anders had aangepakt als hij het opnieuw zou doen. Hardy heeft in 2022 zijn excuses aangeboden aan Theron voor zijn gedrag.

NieuwsFilm

meest populair