'Dune: Part Two' krijgt een onverwachte cross-over met 'Call of Duty'

'Dune: Part Two' krijgt een onverwachte cross-over met 'Call of Duty'

We moeten nog even wachten tot de film in de bios te zien is, maar misschien kunnen fans zich in de tussentijd wel vermaken in 'Call of Duty'.

Dune: Part Two was een van de meest geanticipeerde films van 2023. Wegens de huidige acteursstaking in Hollywood, besloot Warner Bros. de film uit te stellen naar 14 maart van 2024. Fans kunnen zich tijdens het wachten misschien wel vermaken met Dune-content in het spel Call of Duty.

Fans waren zeer teleurgesteld toen Dune: Part Two werd uitgesteld naar maart van komend jaar. De marketing van de film was ook klaar om volledig van start te gaan, en dit bevatte een cross-over met Call of Duty.

Call of Duty
Call of Duty is een van de populairste spelreeksen aller tijden. In 2020 werd het spel Call of Duty: Warzone uitgebracht. Dit was een soort Call of Duty-versie van Fortnite: het was gratis te spelen, maar met een betaalde battle pass kon je allerlei dingen vrijspelen in het spel.

In de laatste jaren zijn er veel filmpersonages verschenen in Call of Duty als onderdeel van deze battle pass. Ghostface uit Scream, Rambo, John McClane van Die Hard, de Terminator en Godzilla zijn allemaal voorbeelden van filmiconen die hun gezicht lieten zien in het schietspel. Nu lijkt het de beurt aan Dune.

Cross-over
Onlangs kwam de nieuwste Call of Duty-update uit, met personages als Spawn. Volgende maand worden ook Ash Williams van Evil Dead en Skeletor van Masters of the Universe toegevoegd. Het is nu uitgelekt dat een cross-over met Dune ook in de agenda staat.


Waarschijnlijk was oorspronkelijk het plan dat deze cross-over uitkwam in aanloop van de release van de film in november. Nu dit niet meer het geval is, is het voorlopig nog even de vraag wanneer Call of Duty-spelers Dune-content kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair