Night of Terror in Tuschinski

Op zaterdagnacht 12 april zal vanaf 00.30 uur Tuschinski 1 worden bevolkt door een horde bloeddorstige horrorliefhebbers. De nachtelijke horrormarathon Night of Terror is na jaren weer terug in Tuschinski en presenteert dit jaar een zeer sterk programma in deze volgorde:

00.30: [REC]
02.30: HATCHET
04.30: INSIDE
06.30: THE RAGE



De Spaanse monsterhit [REC], een ‘live televisieverslag’ van een virusuitbraak in Barcelona van de regisseurs Paco Plaza en Jaume Balaguero staat te boek als een nailbiter van formaat, en wordt gelukkig vanaf 17 april 2008 ook in het hele land uitgebracht door Paradiso Filmed Entertainment.

Het Amerikaanse HATCHET is een zwarte komedie van Adam Green. INSIDE is een Franse horrorfilm over een psychopate die het huis van een zwangere vrouw binnendringt. De regie is in handen van Alexandre Bustillo & Julien Maury. De marathon wordt afgesloten door het Amerikaanse THE RAGE, waarin een krankzinnige geleerde met een besmettelijk virus experimenteert en de hilarische special make-up effects de kijker ouderwets om de oren vliegen. Regie: Robert Kurtzman.

Meer informatie over het bestellen van kaarten staat vanaf begin april op afff.nl



NieuwsFilm

meest populair